Håndklipper slibning

Håndklipper slibning

Håndklipper slibning
385,00 kr.
Inkl. moms

Reparation af håndklipper med slibning

Reparation af håndklipper GU 400

Slibning af cylinder håndplæneklipper

1. Først bliver den vasket med højtryksrenser for snavs og gammelt græs

Håndklipper slibning

2. Så skilles den ad, normalt skilles knivcylinderen også fra side stykkerne for at kontrollere, rense og smører de to lejer på cylinderakslen, men på en Gudenaa GU400 er det ikke kugleringe som på mange andre, men 2 kuglelejer lukket med gummiringe, så bare de går let og ikke støjer kan de bruges igen.

Slibning af håndklipper

3. Så er knivcylinderen sat op i et speciel slibeværktøj, der bliver den slibet helt lige og hver knivblad slibet i den korrekte vinkel.

Slibning af håndklipper

4. Nu er den så slebet og er klar til at blive samlet

Slibning af håndklipper

5. Underkniven bliver slebet lige og i den rette vinke, på dette billed er den slebet

Slibning af håndklipper

6. Nu er håndklipperen samlet, hjulaksler, drivhjul og paler er smurt

Slibning af håndklipper

7. Nu er den klar til justering af knivcylinder og underkniv, Underkniven trækkes op mod knivcylinderen ved hjælp af de to møtrikker lige nok til at et papir kan klippes over hele underknives længde

Slibning af håndklipper

8. Nu er den samlet og Gudenaa GU400 er klar til at klippe græs i 2-3 år før den skal slibes igen

Slibning af håndklipper

9. Vedligeholdelse af en håndklipper er opbevar den et tørt sted, børst gammelt græs af, vask den ikke for tit med vand, smør den med olie på knivbladene og underkniven en gang imellem, hvis ikke den klipper kan man prøve at juster underkniven på de 2 møtrkker (på gamle modeller kan det være håndmøtrikker) skruer man på kommer underkniven tættere på knivcylinderen og omvendt. Husk ikke at justere den for stramt så er den svær at skubbe og skærene vil blive slidt meget hurtigt, prøv med et stykke papir om den kan klippe det over, kan den det i hele underknivens længde er den klar til at slå græs.

Ny vare

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere >>>